Gelaatsverzorgingen
       csc (4 van 24)

Skeyndor gezichtsbehandelingen

Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan behandelingen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.Wij stemmen een behandeling altijd persoonlijk af op de behoefte van uw huid middels een grondige huidanalyse.  Uiteraard in combinatie met uw eigen wensen.

In alle gevallen wordt gewerkt met hoog technologische producten, die je uitstekende resultaten garanderen.

 Een afspraak maken? Bel 016 23 61 14 

 

Power Lines, De krachtigste moleculen, Maximaal geconcentreerd € 75

Power Hyaluronic: Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus.

Power C+: Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaal.

Power Oxygen: Voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de verstikte en gestreste huid. Behandeling ontwikkeld om de huid van zuurstof te voorzien én bescherming te bieden tegen de schadelijke effecten van vervuiling (door buitenaf).

Power Retinol: Pure retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en het cel vernieuwingsproces ondersteund.

Aqua Therm: Remineraliserende behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weer- stand van de huid vergroot.

Clear Balance reinigt je onzuivere, acné huid

 

Premium Lines, Een doorbraak in de strijd tegen huidveroudering € 95

Global Lift: behandeling voor het herstellen van de gelaatscontouren en het bestrijden van ouderdomsverschijnselen in het algemeen.

 

Webdesign by Vector BROSS